To je to što me zanima!

Damiano šokirao izgledom na pozornici: 'Nadam se da je ok'

Frontmen grupe Maneskin, Damiano David, za kojim su nakon Eurosonga poludjele žene diljem svijeta, na pozornici se pojavio u šljokičastom kombinezonu i neobičnim nastupom zabrinuo obožavatelje
Vidi originalni članak

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, talijanska grupa Maneskin otputovala je ovaj tjedan tu Ameriku. Naime, Maneskinovci će biti predgrupa na koncertu Rolling Stonesa,  a slobodno vrijeme iskoristili su i za nastup u poznatom televizijskoj emisiji 'The Ellen DeGeneres Show' i otpjevali hit 'Beggin'.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Frontmen grupe Damiano David (22), za kojim su nakon Eurosonga poludjele žene diljem svijeta, na pozornici se pojavio u šljokičastom kombinezonu. 

Nakon nastupa koji je, osim na televiziji, objavljen i na YouTube kanalu Ellen showa, Damianovi obožavatelji komentirali su da se pjevač ponašao neobično. 

- Nikada nisam vidio Damiana ovako iscrpljenog, nadam se da je ok - napisao je ispod videa jedan korisnik društvenih mreža. 

I dok fanovi smatraju da su se članovi grupe umorili od silne popularnosti, oni na Instagram profilima objavljuju fotografije prema kojima se da naslutiti da se vrlo dobro zabavljaju u SAD-u.  

POGLEDAJTE VIDEO 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MarjanaKrstavac 16.11.2021.

    On i Miley Cyrus taman ludi oboje

  • Rara Avis_1 10.11.2021.

    Baš je muževan....sve što žene vole na jednom muškarcu :)

  • Aktivirani Korisnik 10.11.2021.

    Evo sve zene koje ja znam suczadnjih par dana bas zabrinute, napola tuzne....... A to je sto posto zbog njega🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare