To je to što me zanima!

Damir iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' ozlijedio je nogu...

Istaknuo je kako će se do ožujka sigurno oporaviti i moći uživjeti u ulogu doktora Damira Fazlinovića, unuka Izeta Fazlinovića, kojeg igra Mustafa Nadarević. Serija se emitira od 2007. godine
Vidi originalni članak

Glumac Moamer Kasumović (38), najpoznatiji po ulozi Damira iz humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' rekao je za Avaz.ba kako se ovih dana odmara u Crnoj Gori. Ozlijedio se pa mu je sada mir prijeko potreban. Ozlijeda je lakša pa će se uskoro ponovno naći u studiju u Hrasnici gdje će nastaviti snimati nastavke popularne serije. 

- U ožujku se vraćam u Sarajevo. Povrijedio sam nogu i čekam da se to sanira - rekao je Moamer. Istaknuo je kako će se do tada sigurno oporaviti i moći uživjeti u ulogu doktora Damira Fazlinovića, unuka Izeta Fazlinovića, kojeg igra Mustafa Nadarević (76). Serija se emitira od 2007. godine, a glumac je rekao kako je imao tremu kad je došao na audiciju.

- Imao sam tremu kad sam došao na audiciju zbog poštovanja i brige jesam li dorastao biti zajedno u kadru s ‘dedom i tatom’ - rekao je Moamer prije pet godina. Ispričao je jednog prilikom kako s Izetom i Farukom nikada ne bi mogao živjeti u istom stanu, ali i da se obožavatelji oduševe kada ih vide skupa na ulicama. 

U rujnu je Kaumović imao prometnu nesreću, a na društvenim mrežama zabrinuo je obožavatelje kad je objavio fotografiju sa sestrom Lejlom. Na fotografiji je imao ovratnik, a pratitelji su ga odmah upitali kako se ozlijedio.

- Drugi automobil zabio se u mene odozada - odgovorio im je Moamer. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Cipelcug 19.02.2020.

    Simpatični dečko i dobar glumac.

  • 19.02.2020.

    Kako moze biti toliko ruzan?!🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare