To je to što me zanima!

Damir Martinović Mrle: Stanite ispod naše Angele Merkel

Tko bude platio, stat će ispod njezine guze, kaže Mrle, osnivač Leta 3. Na koji način će spomenik obavljati nuždu, nije htio reći jer želi da to bude iznenađenje
Vidi originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel najmoćnija je žena svijeta. Ona je simbol i vođa neoliberalnog kapitalizma u Europi. Ona je možda utjelovljeno zlo, a možda je poštena budala koja ne vidi da nas sve vuče u propast.

Tako je objasnio osnivač Leta 3 Damir Martinović Mrle (54) zašto će baš njemačkoj političarki posvetiti spomenik “Angela Merkel sere”. Njezinu skulpturu otkrit će na koncertu u zagrebačkoj Laubi.

- Tko bude platio, stat će ispod njezine guze - kaže Martinović. Na koji način će spomenik obavljati nuždu, nije htio reći jer želi da to bude iznenađenje. Mrleta posljednjih dana neprestano naziva nepoznata žena, koju on smatra fanatičnom obožavateljicom. Zbog toga se na mobitel javlja glasom djeteta ne bi li je zavarao.

- Ne znam što hoće, najvjerojatnije želi biti prva ispod Angele - govori basist.

Letovci su objavili singl “Prdni, majko”, u kojem spominju naše političare.

- Neukusno je sprdati se s njima, pa ću samo reći par stihova: ‘Majko, snajperom zarpači, konjima na vlasti, sačmom zube glavatoj magaradi, srca ti raščepi, prdni, majko, ti uguši zakon’ - zaključio je Mrle, koji s pjevačicom Ivankom Mazurkijević (44) ima kćer Evu (4).

Njihov koncert je 25. travnja u zagrebačkoj Laubi. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • braceseke 16.03.2015.

    Kad je Bog dilio pamet vjerovatno su zakasnili!!!

  • Herzog(315178) 16.03.2015.

    Kada sve ovo vidi noramalan čovjek može si postaviti sam sebi puno pitanja .

  • plik 16.03.2015.

    licemjeri, al ajde.. normalno je to ovdje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare