To je to što me zanima!

Damir više ne želi razgovarati s Tomislavom: 'Bezobrazan si'

Damir je hodao po farmi i uživao u zrakama sunca, a Tomislav je hodao za njim i ispitivao ga zašto ne želi pričati s njim. Damir mu je rekao i da njih dvojica ne mogu biti prijatelji
Vidi originalni članak

Nakon par burnih svađa te prospavane noći u kućici za sluge, Damir je odlučio da više neće pričati s Tomislavom, kojemu pak nije bilo jasno otkud takva promjena. Dok je Damir prijepodne provodio šetajući po farmi i upijajući zrake sunca, Tomislav je hodao za njim i ispitivao ga zašto ne želi pričati s njim.

- Je li se ljutiš ti na mene? Reci mi sad iskreno, nemoj okretat glavu i biti dijete - priupitao ga je Tomislav, a Damir mu je dao kratak odgovor: 'Ne mogu pričati s tobom više. Neda mi se.'

- Reci mi što sam ti ružno rekao? Ti si meni rekao da ćeš mi šamar opaliti, a jesam li ja tebi ikada to rekao - inzistirao je Tomislav na odgovoru, a potom mu je Damir poručio: 'Ne možeš biti sa mnom dobar i onda me zafrkavati.' 

Tomislav je još dodao da bi nakon što izađu s farme mogli biti jako dobri prijatelji, no Damir se nije složio s njim i još jedanput mu dao do znanja da se ne želi družiti s njim.

- Ne mogu se družiti s osobom koja mijenja mišljenje iz sekunde u sekundu. Ne možeš se tako ponašati bezobrazno - objasnio je. 

U daljnjem razgovoru Tomislav mu je kazao da mu jedini on nije okrenuo leđa i da svi farmeri pričaju protiv njega, no Damir je ostao ustrajan u svom naumu. Objasnio mu je i kako u nekim situacijama se samo okrenuo od farmera jer nije želio ulaziti u sukobe.

- Možda sam pogriješio - zaključio je Damir razgovor.

Hoće li Damir i dalje ostati ustrajan u svom pokušaju ignoriranja Tomislava ili će ova dva farmera sklopiti primirje, ne propustite doznati.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 76

  • marshaltito 01.12.2016.

    kako ga je Ante verbalno rasturio.... ovaj inženjer samo ... ti si mene uvrijedio ti si mene uvrijedio, ma daj ma daj

  • Mila25 30.11.2016.

    Što je opet s formom večeras opet su polupali loncice napisu u 20i15 pa stave seriju..

  • Mila25 30.11.2016.

    Neznam zasto je izbrisan moj komentar??

Komentiraj...
Vidi sve komentare