To je to što me zanima!

Damon 'iskeširao' 90 milijuna kuna da doseli blizu Afflecka

Osim Mattova najboljeg prijatelja Bena, u istom kvartu u Los Angelesu žive i Hilary Swank, Ray Liotta te Kate Hudson. Damonova vila ima 6 spavaonica, 8 kupaonica...
Vidi originalni članak

Zajedno su glumili u brojnim filmovima, a prijatelji su i u privatnom životu. Upravo je prijateljstvo a Benom Affleckom (40) jedan od razloga zašto je Matt Damon (41) odlučio 'iskeširati' 90 milijuna kuna za vilu u Los Angelesu. 

Novi dom Matta, njegove supruga Luciane Barroso (36) te njihove četiri kćeri ima površinu od 1210 četvornih metara. Vila je spoj španjolskog i tipičnog kalifornijskog stila. Stropovi su obloženi mahagonijem, a zidovi napravljeni od stakla. Vila ima šest spavaćih soba, osam kupaonica, prostranu blagovaonicu, dnevnu sobu, kuhinju, kino dvoranu, teretanu i sobu za druženje. 

U dvorištu je, naravno, bazen i lijepo uređen vrt. Osim Mattova najboljeg prijatelja Bena, u istom kvartu žive i Hilary Swank, Ray Liotta te Kate Hudson.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • rammstein_1 04.09.2012.

    Jedan drugog sigurno stekaju u guzicu

  • NicoleSim 03.09.2012.

    po meni su njih dvoje primjer da i ako si poznat ne moraš biti svaki dan na naslovnici, oboje su oženjeni, imaju djecu i žive relativno normalan život. Zato ne pušim spiku svih onih tzv. zvjezdica koje se žale da nemaju mira od novinara, a zapravo same prodaju svoje slike i pričaju o svom privatnom životu bez da ih se išta pita! A svi koji odmah aludiraju da su gej bi mogli shvatiti da stvarno postoje i ljudi koji imaju najbolje prijatelje

  • DANNYBOY_1 03.09.2012.

    ...pa i ja bi to napravio...mislim,da imam lovu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare