To je to što me zanima!

Danas je model za bikinije, a proslavila se kao cura 50 Centa

Daphne je poznata po vezi s reperom 50 Centom s kojim ima i sina (6), a ljubila je i glazbenika Jasona Derula... Sad ju prati više od milijun ljudi na društvenim mrežama i redovito reklamira oskudne kupaće kostime
Vidi originalni članak

Filipinka Daphne Joy (32) zbog zavidne linije postala je model za bikinije i donje rublje, a proslavila se vezama sa slavnim glazbenicima. Nedavno se kupala na plaži u Miamiju sa sinom, a strani mediji pisali su jedino o njezinim oblinama.

Poznata je kao bivša djevojka repera 50 Centa (44), pravog imena Curtisa Jacksona, a imaju i sina Sirea Jacksona (6). Prohodali su 2011., a godinu dana nakon toga dobili su dijete. 

Nije samo majka model već i sin. Sa svega dvije godine počeo je zarađivati kao model za brend slušalica. Ipak, veza Daphne i 50 Centa puknula je jer ga je ona optužila za obiteljsko nasilje. No, reper je sve opovrgnuo. 

Daphne je nakon njega bila s glazbenikom Jasonom Derulom (29) s kojim je često išla u noćne provode, na egzotična putovanja... Nakon sedam mjeseci veze prekinuli su, ali nisu otkrili zbog čega. Jason se brzo oporavio pa je tulumario s nepoznatim ženama. 

POGLEDAJTE VIDEO O NOVOJ NAGRADNOJ IGRI 24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • opera 20.07.2019.

    Izoperirana do bola.

  • 19.07.2019.

    E takvoga nekaj nemre biti na ovoj zemaljskoj kugli...no fucking way!!!

  • 19.07.2019.

    ....kao kontejner za 50 centa...... Ne'š takve slave....

Komentiraj...
Vidi sve komentare