To je to što me zanima!

'Danas nitko neće poginuti od granate ili snajperskog metka, preživjeli smo gore od korone'

Dodala je kako današnji učenici barem imaju sendvič i sok u školi, dok je ona imala 'neki stari keks' u foliji. Također, istaknula je kako joj nisu kupovali nove lutkice niti je imala novu haljinu za početak školske godine
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (35) nerijetko komentira društvene aktualnosti, a sada se osvrnula na početak školske godine i mjere opreza zbog pandemije korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podijelila je fotografiju iz svojih školskih klupa iz davne 1991. u doba rata na ovim prostorima te je poručila kako je tadašnje stanje, prema njezinom mišljenju, bilo mnogo gore od ovog danas.

- Dragi školarci, ovo sam ja u prvom razredu osnovne, dok sam još uvijek imala bezbrižno djetinjstvo. Godinu kasnije učila sam tablicu množenja u podrumu, pod svjetlosti svijeća i tako četiri godine. Vi morate nositi maske i držati distancu, tako kažu. Nitko neće poginuti od gelera granate ili snajperskog metka. Korona je, mislim, manje opasna od te moje četiri godine osnovne škole - započela je objavu na Instagramu.

Dodala je kako današnji učenici barem imaju sendvič i sok u školi, dok je ona imala 'neki stari keks' u foliji. Također, istaknula je kako joj nisu kupovali nove lutkice niti je imala novu haljinu za početak školske godine. 

OBRISALA FOTKU JER SU JE SPRDALI Hana Hadžiavdagić potamnila kožu u Photoshopu pa poručila: 'Nije dovoljno reći da nisi rasist'

- I evo me danas! Živa sam! Imam hranu, vodu, struju, nove haljine i crtane filmove, ali nemam nešto puno vrjednije od toga. Nemam tatu da ga zagrlim i da mu kažem da me baš briga što nije imao novca da mi kupi čokoladu, nove bilježnice ili rozi ruksak - rekla je.

- Dragi školarci, dragi roditelji, preživjeli smo puno, puno, puno gore stvari od korone pa će vaši i naši najmanji preživjeti i ovih par mjeseci - zaključila je Hana.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Major Gašpar 02.09.2020.

    Ovo je istina!!

  • 02.09.2020.

    bokte obrva...

  • METALMIKE 02.09.2020.

    Novinari🤫

Komentiraj...
Vidi sve komentare