To je to što me zanima!

Danica Apostolski svjetska je dama, ma kakav poštar

Od burnih noći oporavlja se uz masažu i jacuzzi. A budući da Savršenog opet nema, nekako mi se čini da je to jedini luksuz koji će doseći Danica...
Vidi originalni članak

Nije Gianni Apostolski dugo trebalo da preboli poštara Ivicu. Nakon bračnoga kraha zabavlja se na obali. Našla je, kako tvrdi, pravog muškarca za sebe. Ni manje ni više nego bogatog i slobodnog svojih godina. Gospodina Savršenog nismo vidjeli, no ona tvrdi da postoji. Dok je bila u klubu s društvom, na stolu se iznenada stvorio buket cvijeća. Rekla je da joj ga šalje njezin bogataš uz poruku da je čeka na jahti. Od burnih noći Gianna se oporavlja uz masažu i jacuzzi. A budući da Savršenog opet nema, nekako mi se čini da je to jedini luksuz koji će doseći Danica Apostolski. Kakva jahta.

SRETNA GIANNA O GASTARBAJTERU MAŠTA U JACUZIJU

Mjesecima si na televiziji pokazivala grudi pa si se na “Farmi” udala za poštara Ivicu Novaka. No brak vam je ubrzo pao u kolotečinu. Ti si tulumarila u klubovima, a poštar je cupkao za tobom. To ti je dosadilo pa si postala “uspješna” menadžerica koja promovira noćne klubove i poštara zamijenila bogatim Hrvatom koji radi u Rusiji, šalje ti bukete crvenih ruža i nudi vožnju u jahti. Drago mi je, Danice, da si sretna jer otkad si s misterioznim bogatašom uživaš u mirisnim kupkama u jacuziju, sauni i masažama. Samo nemoj i njemu skinuti gaće kao što si francuskim odbojkašima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • cicimici1990 30.07.2010.

    Bože dragi,koja je to glupača,gadi mi se čuti za nju,a kamoli ju vidjeti.Odura svjetska,k........!!!!!!!!!!!!!!!!

  • plavuša13 30.07.2010.

    A đe ste vi vidjeli damu???

  • Raziel CRO 30.07.2010.

    Ivica je svjetski ,ma kakva dama - poštar je za nju premija

Komentiraj...
Vidi sve komentare