To je to što me zanima!

Daniel Delale: Mogu reći da ostajem raditi na Novoj TV

Njega je privatna televizijska kuća suspendirala jer je navodno krivo procijenio prihvatljivu razinu korištenja slobode govora i umjetničkog izraza
Vidi originalni članak

Šuškanja da je Daniel Delale uvrijeđen odlukom o suspenziji odlučio napustiti Novu TV, opovrgnuo je sam voditelj "Red Carpeta".
- Poštujem odluku svoje kuće. Sve o čemu smo razgovarali ostaje iza zatvorenih vrata. Ono što mogu reći jest da ostajem raditi na Novoj TV - izjavio je Delale za Index. Njega je privatna televizijska kuća suspendirala jer je navodno krivo procijenio prihvatljivu razinu korištenja slobode govora i umjetničkog izražavanja Vedrane Rudan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • timo 30.01.2009.

    pa normalno delale da ces sad pojest govno od nove tv kad te druge tv kuce necu

  • roccoroker 30.01.2009.

    Joj već sam se ponadao da neću više morati gledati tu njegovu debilnu facu. Eh kad bi svu tu ekipu iz RC netko katapultirao na mjesec ja bih bio sretan; ovo zaglupljivanje naroda i podilaženje najnižim strastima primitivaca koji se naslađuju na ženske sise i ljudske gluposti koje oni promoviraju prelazi sve mjere i samo se pitam što je slijedeće???!!!! Što radi to Vijeće za elektroničke medije i kako može dopuštati takav program ispod svakog nivoa??!!!

  • black25 29.01.2009.

    Što se mene tiče slobodno neka ode i neka sa sobom obavezno povede ostale talente svoje matične kuće, Svilana, Pišekicu, Apostolsku (ili da skratim;cijelu ekipu Red Carpeta),ima ih još koliko hoćeš. RTL ima krajnje bezvezan program, pun jeftinih i loših filmova, reprize repriza reprizinih repriza serija, ali Nova Tv je postala (barem za mene) sinonim za stupidno žutilo, kvazi senzacije, novinare kojima vrhunac riječnika seže od pojma ivent (namjerno tako pišem jer je to masakriranje i hrvatskog i engleskog jezika), do pojma selebovi,iliti selebritiji, a opća kultura im je na nivou 10-godišnjaka , da se ne priča o \"kvizu\" Trenutak istine (koji je spomenik ljudskoj niskosti i moralnoj provaliji), pa jefinim emisijama npr. o američkim \"domaćicama\" plastinjačama koje čuju kako trava raste i slično. Gledanost si dižu jeftinim netalentiranim fuficama u Golim vijestima (zanimljivim jedino okorjelim drk-džijama bez promila kriterija). Dno dna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare