To je to što me zanima!

Daniela Trbović: Glasujte za mene pa ću se skinuti

Daniela sutra mora plesati u dugoj haljini, ali obećaje da će uskoro pokazati noge. Najbolje ocjene prošli put dobio je Mario Valentić
Vidi originalni članak

Imam tužnu vijest za sve obožavatelje mojih prekrasnih nogu: sutra moram biti u dugoj haljini jer plešem quickstep. Ali obećajem da ću, ako budu glasovali za mene, sljedeće subote sigurno opet odjenuti minicu, i to vrtoglavu. A u njoj ću plesati jive pa će to sigurno biti pravi spektakl, najavila je Daniela Trbović i dodala da daje sve od sebe da noge budu u vrhunskoj formi. U drugoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” oprostit ćemo se s jednim parom. Daniela, Goran Grgić, Antonija Šola, Nikša Kaleb, Zlata Muck, Mario Valentić i Matina Zubčić naporno vježbaju kako to ne bi bili oni. Najbolje je ocjene dobio Mario Valentić, koji je plesao engleski valcer.
- To je lako, vidjet ćemo kako mu ide rumba - sumnjičava je Daniela. Protiv konkurencije koja je odmah izbacila adute (Daniela noge, a Zlata stražnjicu), možda će se boriti njihovim sredstvima.
- Mogao bih doći bez majice, ali u nekoj od kasnijih emisija ako gledatelji budu glasovali za mene. Ne zna samo Daniela tu igru - rekao je bivši Mister Hrvatske Mario.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare