To je to što me zanima!

Daniela će Novu 2013. godinu dočekati na proslavi vjenčanja

Iako Nataša Janjić i Joško Lokas nisu htjeli potvrditi da će uploviti u bračnu luku na Silvestrovo, voditeljica je otkrila da Novu čeka na proslavi vjenčanja, prenosi Gloria
Vidi originalni članak

Glumica zagrebačkog kazališta Gavella i televizijski producent navodno će danas ozakoniti svoju četverogodišnju vezu, prenosi Gloria. Iako Nataša Janjić (30) i Joško Lokas (40) nisu htjeli potvrditi da će uploviti u bračnu luku na Silvestrovo, Daniela Trbović komentirala je kako će Novu 2013. godinu dočekati na proslavi vjenčanja na kojoj ne smije zasjeniti mladenku.

- Kako moram paziti da ne zasjenim mladenku, mislila sam svratiti na svadbu u trapericama i tenisicama. No, nakon konstruktivnih kritika moje sestre Nataše, odlučila sam se za crnu koktel haljinu - ispričala je Daniela za prilog Studio Jutarnjeg lista.

Na pitanje koga će prvog poljubiti u Novoj godini odgovorila kako to sigurno neće biti Joško Lokas jer će njemu 'ruke biti pune Nataše Janjić'. 

Par će ulazak u bračnu luku navodno proslaviti u zagrebačkom klubu Tucman u društvu 250 gostiju. Nataši će to biti prvi brak dok Joško iz prvog braka ima troje djece, kći Nou (12) i sinove Tomu (6) i Jakova (3).

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Confo 02.01.2013.

    "Kako moram paziti da ne zasjenim mladenku..." ako joj je to šala nema uopće smisla za humor... neznam bi li se smijao ili plakao...

  • Viktorija0107 01.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • brezanova 01.01.2013.

    Da li su mu bila djeca među tih 250 uzvanika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare