To je to što me zanima!

Daniela Trbović: Povećala sam usne, dečko to nije ni primijetio

Voditeljica je korigirala usne, a njen dečko Oliver Frljić to nije znao. Danijela nema ništa protiv estetske kirurgije, ali ne bi htjela izgledati ukočeno poput Nicole Kidman
Vidi originalni članak

Prije mjesec i pol dana stavila sam malo filera u gornju usnu s unutrašnje strane i sad je ogromna, našalila se Daniela Trbović (47).

Otkrila je kako su promjenu na njezinu licu primijetili samo vizažistica i šogor. Dečko, redatelj Oliver Frljić (34), nije imao pojma da je korigirala usne. Par je u vezi godinu dana. Žive u Danielinu stanu na zagrebačkom Jarunu s njezinim sinom Lovrom (10). Voditeljica talk showa '8. kat' prošle godine operirala je cistu na jajniku. Tad je prvi put u dugogodišnjoj karijeri otišla na bolovanje, a poslije operacije počela je redovito ići u teretanu. Vježbanjem je, kaže, napokon pobijedila lijenost, a osjeća se bolje fizički i psihički. Daniela je za mjesečnik Zdrav život rekla kako nema ništa protiv estetske kirurgije, ali ipak ne bi voljela izgledati ukočeno poput holivudske glumice Nicole Kidman (43).

Idi na 24sata

Komentari 50

  • user_71902 23.02.2011.

    super ženska pametna duhovita, zgodna jako draga osoba, pa vi brljajte šta oćete

  • koza 23.02.2011.

    Danijela je ok,ali ako želi dajoj dečko primjeti neka poveća sise.... Garant će ih ugledati...

  • pravda pravdić 23.02.2011.

    bravo marijan peles!a fali joj koja i u glavurdi

Komentiraj...
Vidi sve komentare