To je to što me zanima!

Danijela Dvornik na godišnjicu ne ide pokojnom Dini na grob...

Supruga pokojnog Dina Dvornika još se odmara u kući na Braču dok će njihova kćer Ella tatin grob, na kojem mnogi ostavljaju cigarete i alkohol, obići s dečkom
Vidi originalni članak

Čini mi se kao da je tata jučer umro. Svaki dan netko mi na ulici ili u kafiću kaže kako je tulumario s njim, kako mu je Dino uzeo cigarete ili nije vratio videoigru, kaže Ella Dvornik (20).

Dino Dvornik umro je prije tri godine, a Ella će u srijedu njegov grob na zagrebačkome Mirogoju obići s dečkom Josipom, koji je također ostao bez oca. Danijela Dvornik (45) još se odmara u kući na Braču.

- Idem često, pa nije bitno da sam ondje na godišnjicu - kaže Danijela. Grob 'tate funka', na čijem sprovodu se plesalo oko odra, mjesto je na kojem se može koješta pronaći.

- Ljudi mu ostavljaju cigarete, alkohol, ogrlice, cvijeće, svašta. Nađemo opuške od džointova i napola popijene boce rakije, ekipa valjda dođe tamo pa se malo opusti, popije i zapali - rekla je Ella Dvornik.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • nika90 08.09.2011.

    Kralj Funka!!! Sjetim ga se svaki dan, on je znao što znaći muzika, a ne ova jad i bjedan danas kaj se sluša!!! Dino Dvornik R.I.P.

  • Riddle 07.09.2011.

    24sata admin mi je izbrisao dio komentara u kojem govorim da je Ella to demantirala i da on i njezina obitelj vise nikad ne ce uzet ove novine u ruke.

  • zlikavica 07.09.2011.

    Na groblje se ionako ide radi drugih, da se pokaze okolini koliko se drzalo do pokojnika. Pa tamo nema nicega osim spomenika sa par slova i brojaka, sve ostalo je u nama, u slikama i sjecanjima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare