To je to što me zanima!

Danijela Dvornik pohvalila se rezultatima nakon tri mjeseca vježbanja: Svaki trening je teži

'Motivacija sve više raste', napisala je Danijela uz dvije fotografije na kojima je pokazala rezultate prije i poslije. Dvornik često objavljuje fotografije iz teretane, a pratitelji je rado počaste s komplimentima
Vidi originalni članak

Da Danijela Dvornik (54) voli provoditi vrijeme u teretani, nije nikakva tajna. Na Instagram storyju pokazala je rezultate prije i poslije tri mjeseca treninga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tri puna mjeseca upornog vježbanja s trenerom bez kojeg ovo ne bi bilo moguće. Svaki trening je sve teži i teži, ali motivacija sve više raste -napisala je Danijela uz hešteg 'Godine su samo broj'.

Supruga pokojnog pjevača Dine Dvornika je nedavno na društvenim mrežama podijelila fotku iz teretane na kojoj pozira u sportskim tajicama i majici. Po svemu sudeći, Danijela je ovim oduševila pratitelje koji su joj odmah u komentarima ostavili mnoštvo komplimenata na račun njezina izgleda. 

- Samo jako; A bome dobro si se definirala bravo za trenera i za tvoju volju: Najbolja najjača; Koja super linija - komentirali su pratitelji. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Mijauuu 19.08.2021.

    Čula sam da joj je stan kao svinjac …

  • SamirDamir 19.08.2021.

    počela je tražit.. al sad si nađi bar normalnog a ne narkomana

  • ARBUNICI 19.08.2021.

    Kompleksi... Jedina borba protiv starenja je umiranje. Strarenje ne možeš zaustaviti. A plaćanje skupih tretmana je odraz nesigurnosti osobe i njene navezanosti na samo vanjski izgled. Botoksirajte si duše drage žene pa nećete morati lice jer ćete starenje prihvatiti kao dio života. Vježbanje radi zdravlja i pretilosti podržavam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare