To je to što me zanima!

Danijela Dvornik pohvalila se zategnutom guzom iz teretane: 'Čašu ću na njoj uskoro držati'

Danijela je samouvjereno govorila o napretku kojeg je primijetila na svom tijelu, ali ipak je pažnju 'ukrao' komentar njezine kćeri Elle Dvornik, koja ju je usporedila s Kim Kardashian
Vidi originalni članak

Na svom Instagram profilu Danijela Dvornik (55) pokazala je kako je hrabro i odlučno krenula trenirati te se pratiteljima pohvalila novom figurom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobro vam jutro! Radi se vojnički. Koliko čučnjeva, izdržaja odradim u jednom treningu, još ću čašu držati na dupetu. Vježbate li vi ili samo mene gledate? - napisala je Danijela u objavi.

Uz opis su stajale dvije fotografije koje je snimila u teretani s osmjehom na licu, ali pozornost je 'ukrala' njena kći Ella Dvornik (31) koja je sve nasmijala svojim komentarom.

- Gledamo te da vidimo kad ćeš staviti čašu na dupe. Kim Kardashian na aparatima - napisala je Ella.

U istom, duhovitom tonu je majka Danijela odgovorila da se strpi, jer i to vrijeme će doći.

Supruga pokojne pjevačke zvijezde Dine Dvornika je nedavno proslavila svoj 55. rođendan i otkrila kako se počastila novom frizurom.

UGRADILA JE EKSTENZIJE Danijela Dvornik se počastila za rođendan novom frizurom: 'Ne prepoznajem samu sebe ovako'

Novu liniju održava vježbanjem u teretani te se na Instagramu također pohvalila kako voli zdrav život i uživa u njemu. Otkrila je i koje dijelove tijela želi 'otopiti' da bude posve zadovoljna izgledom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crni77777777 17.03.2022.

    opet brisanje koji demos

Komentiraj...
Vidi sve komentare