To je to što me zanima!

Danijela Dvornik raznježila sve emotivnom objavom: 'Dinina pjesma me prati, zna gdje idem'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uvijek mi je skoro tako...u dućanu, restoranu, kafiću... Valjda zna da idem u posjet Elli i ostaloj ekipi, napisala je Danijela na društvenoj mreži i rastužila pratitelje
Vidi originalni članak

Udovica prerano preminulog Dine Dvornika, Danijela Dvornik (54), često na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, ona se sada pratiteljima javila iz zračne luke Split te otkrila kako putuje kod kćeri Elle u Istru. U svojoj objavi istaknula je i jedan detalj koji je raznježio mnoge.

- Sjedim na aerodromu i ispraća me Dinina pjesma 'Ja bih preživio' iz zvučnika. Uvijek mi je skoro tako...u dućanu, restoranu,kafiću...Valjda zna da idem u posjet Elli i ostaloj ekipi - napisala je Danijela.

Dodala je i kako je divno što postoji avionska linija iz Splita za Pulu i što će za nekih sat vremena premostiti put koji bi trajao šest sati automobilom. Otkrila je i kako se neizmjerno veseli što će vidjeti unučice, Balie Dee i Lumi Wren.

- Balie me već nekoliko puta zvala u iščekivanju kada ću doći. Danas baka ide po njih u vrtić. Baš mi fale - napisala je Dvornik. 

BLAGDANI S NAJMILIJIMA Danijela u društvu svoje majke Žarke Kuljiš 'bacila đir po rivi', fanovi: 'Pa ona je pravi komad'

Oduševljeni pratitelji odmah su ostavili brojne komentare ispod objave.

'Svaka čast na izgledu', 'Lijepo izgledaš, a uživaj u druženju s njima, 'Predivni ste', 'Dino vas uvijek prati i čuva. Uživaj sa svojima najdražima' - glasili su samo od nekih komentara na društvenoj mreži.

Njezinu objavu komentirala je i kći Ella.

- Ajde preživi let, da ne bi bilo da te upozorio - našalila se Ella.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ladybug88 10.01.2022.

    Ok, žena nek na svom instagramu objavljuje kaj hoće, ima nekih ljudi koje to očito zanima, ali zašto pobogu se to mora i u novinama objavit, kaj nemate pametnijih tema, tko je ona, i još desetine drugih, da je zaslužila mjesto u rubrici "show"?! Nikad nisam bila fan Dina Dvornika, al ajde on he bar bio, između ostalih aktivnosti, pjevač, a koliko ja znam nit ta žena njegova nit kćer nisu ni pjevačice, ni glumice, ni voditeljice, prema tome, opet pitam, čemu rubrika show?

  • komentator Luka 10.01.2022.

    jel ima ona s čim drugim izlaziti u javnost osim govora o dini

  • esseGesse 10.01.2022.

    Dinova piše a ne Dinina. Dino se zvao a ne Dina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare