To je to što me zanima!

Danijela Dvornik: 'Stvarno mi je vrijeme da se stavim u red...'

Ali samo da znate, krenula sam. Počelo je sa manikurom, pedikurom, depilacijom, maskama za lice i kosu, priznala je Danijela Dvornik
Vidi originalni članak

Stvarno mi je vrijeme da se stavim u red, rad i disciplinu. Što bi stari ljudi rekli: 'pustila se mala od kraja', poručila je Danijela Dvornik (57) u nedjelju na Instagramu.

SUROVA STVARNOST Danijela Dvornik otvoreno: 'Ja vam možda izgledam dobro...'

Nakon što je nekoliko tjedana s prijateljicom provela na egzotičnim Filipinima, odlučila je vratiti se zdravijem načinu života.

- Ali samo da znate, krenula sam. Počelo je sa manikurom, pedikurom, depilacijom, maskama za lice i kosu, kremama za tijelo… jer je*i ga, ne mogu ni u polje zapuštena. Jelovnik sa reduciranom prehranom je spreman - priznala je Dvornik.

'ŽIVILA TI MENI' Ella Dvornik čestitala rođendan majci Danijeli šaljivom porukom

Uskoro planira i početi vježbati.

- Povratak u trening se očekuje idući tjedan, što jedva čekam. Evo, već danas sve izgleda kao da nigdje nisam ni bila. Čak se i vrijeme pobrinulo da ne doživim šok kad se vratim iz ljeta u zimu, pa je zadnjih dana vrijeme ko pravo proljeće - napisala je.

A pratitelji su, sudeći prema komentarima, zaključili kako je stroga prema sebi.

'Blistaš!, Ne treba ti ništa!', 'Malo si stroga prema sebi', pišu Danijeli.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ŠTEF75 21.02.2024.

    goni se dosado u 3 p.m.

  • tupadjija 20.02.2024.

    Dobro je da zeli zivjeti zdravo, lose je sto je se promovira jer da nije bila udata za muza glazbenika, bila bi voditelj smjene u pan peku i ne bi imala vremena razmisljati o instagramu nego navigaciji novopridoslih radnika.  Sta ti je zivot

  • simonairena 20.02.2024.

    kolike cukljeve ima gospode dragi🫣🫣🫣

Komentiraj...
Vidi sve komentare