To je to što me zanima!

Danijela je otkrila ramena, ali zato na glavi ima toplu šubaru

Pjevačica s prvim danima siječnja fanovima diljem regije šalje pozitivnu energiju i najavljuje glazbeno iznenađenje u tjednima koji su pred nama
Vidi originalni članak

Danijela Martinović uživa u zimskim danima siječnja i priprema pravu glazbenu poslasticu za fanove diljem regije. Nakon božićno-novogodišnjih blagdana i nastupa zadržala je dobru formu i prepoznatljivu pozitivnu energiju. 

- Božićni blagdani su mi inače najljepši dani u godini. Sve je svečano, toplo, lijepo i puno ljubavi a tako je u našoj obitelji bilo i ove godine. Nakon novogodišnje noći koja je prošla pjevajući, nastavljamo s puno radnog elana u novoj 2014. godini. Nasreću, nemam problema s blagdanskim prenajedanjem jer je moja tajna umjerenost pa nema potrebe za radiklanim potezima, iako sam uvela koji dan posta na vodi s par kapi limuna - izjavila je Danijela. 

Tmurni i depresivni dani siječnja za Danijelu ne postoje, a svaki novi dan gleda s optimizmom i dodaje: “Obožavam zimska jutra u izmaglici, zamrznutu rijeku, miris prvog snijega i tišinu duboke šume. U meni se budi energija i veselim se što ću uskoro s Vama podijeliti novu pjesmu. Uzbuđena sam kao dijete i to je najveća radost kreiranja i stvaranja. Svima želim zdravlja u Novoj, a sebi hrabrosti da slijedim svoje srce, da u ova luda vremena ne zaboravim da je osmijeh moja jedina, prava osobna iskaznica!” 

Glazbeni tim Danijele Martinović priprema pravu glazbenu poslasticu za fanove koja je najavljena u tjednima koji dolaze.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 14.01.2014.

    Šubara je potpuno primjerena rusko-balkanskom melosu koji izvodi.

  • greeneyemonster 12.01.2014.

    jadna ona baš nema nioš od života...nit bog zna kakvu karijeru,nit djece nit muža.....ajme sorry ima grašu.....tak dugo dok mu ne dopizdi jer nije baš u cvijetu mladosti..mada joj šubara bolje stoji nego šuputici

  • LebronPetrovic 10.01.2014.

    Šubara bez rublja ! Dal to ide ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare