To je to što me zanima!

Danijela Martinović: Iako sam u vezi muškarci mi se udvaraju

Pjevačica i njezin dečko Petar Grašo izbjegavaju govoriti o svojoj vezi. Danijela je ipak rekla da se se vole dugo i sretno, ali i da im se oboma udvaraju, piše Extra
Vidi originalni članak

Danijela Martinović (39) izjavila je da ima udvarača iako je u dugoj i stabilnoj vezi s Petrom Grašom (35), piše Extra, a dodala je i da njezin dragi ima udvaračica. Ipak, ona nikada nije imala neugodnih iskustava sa muškarcima koji su je zavodili jer misli da žena može odaslati poruku do koje granice joj netko može prići. Nije htjela otkriti da li ju je Petar zaprosio jer, kako kaže, izbjegavaju govoriti o svojoj vezi i ne opterećuju ih pitanja o tome planiraju li se vjenčati. Graši se nedavno zahvalila i tijekom promocije svog novog albuma 'Unikat' na tome što je uz nju u svim životnim situacijama i zbog toga što su već dugo godina u lijepoj i sretnoj vezi.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vampirica 24.04.2011.

    Daaaj dosadna si s tim Peško graškićem za kojeg svi znamo da je peder i nikad te neće oženit, niti dite napravit.Već ste godinama u ljubavnoj vezi a ništa od braka i djece.

  • petra_kc 28.03.2011.

    sretni su jako a braka i djece nikad nece biti kak se meni čini...čudna sreća

  • zag 28.03.2011.

    živa dosada

Komentiraj...
Vidi sve komentare