To je to što me zanima!

Danijela Martinović je otkrila tajnu kakve Barabe voli i zašto

Talentirani obožavatelj grupe Barabe umontirao je Danijelu Martinović u YouTube video kako bi se našalio s imenom njene pjesme te 'priznanjem' svoje ljubavi prema grupi Barabe
Vidi originalni članak

Za svakog izvođača najljepši je osjećaj kad mu vjerni fanovi iz dana u dan pokazuju vjernost. U to su se upravo uvjerile i popularne Barabe kojima je jedan obožavatelj Neven priredio pravo YouTube iznenađenje uoči njihova nastupa na skorašnjem CMC festivalu u Vodicama.

Talentirani Neven umontirao je Barabe i njihovu kolegicu Danijelu Martinović u zajednički YouTube video budući da Danijela na istom festivalu nastupa s pjesmom 'Volim Barabu' i time izazvao lavinu simpatičnih komentara na društvenim mrežama. 

Ovaj video tek je jedna u niza simpatičnih aktivnosti kojima fanovi podržavaju Barabe na društvenim mrežama, a popularni glazbenici nisu im ostali dužni. 

Za nadolazeći CMC festival pripremaju pregršt iznenađenja jer se tako žele odužiti publici koja njihov duet s Jasminom Stavrosom "Kraljevi zabave" već tjednima drži na vrhu slušanosti i emitiranja na nacionalnoj top ljestvici.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • heyjoe878 18.05.2016.

    cime je ona osvojila Petra Grasu?

  • menart 18.05.2016.

    gadljiva??? ima vise u glavi nego takvi kao ti a izraz... GADLJIV... pase jedino tvom jeziku. Danijela bila i ostala dobra pozitvna vesela a ovi negativci nisu zadovoljini sa sobom pa vrijedaj. Svakom kako pase. Ne diraj i tebe nece niko dirat al to u nasoj drzavi ne ide... samo otvoris forum i citas sto, dosta ih ima, gluposti pisu i svoje frustracije lijece pisajuci. E moj narode.

  • bashan99 18.05.2016.

    smeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare