To je to što me zanima!

Danijela Martinović kao curica: Godine joj se uopće ne vide

Sestre Izabela i Danijela Martinović, Ana Gruica i Iris Rajčić u petak su u Splitu među prvima isprobale kozmetiku Mythos koja je predstavljena u drogeriji Kozmo
Vidi originalni članak

Hrvatska drogerija Kozmo ekskluzivno je u petak u Splitu predstavila novu prirodnu kozmetiku za njegu kose i kože. Mythos  kozmetiku među prvima su isprobale splitske ljepotice, sestre Izabela i Danijela Martinović, Ana Gruica i Iris Rajčić,a  među gostima je bio i Horvat Čagalj, bivši natjecatelj Big Brothera.

- Maslina je stoljećima prepoznata kao lijek i jedan od najboljih čovjekovih prijatelja. Oduševljena sam linijom Mythos, isprobala sam par proizvoda i definitivno će biti dio moje svakodnevne kozmetike. Naročito mi se sviđaju svojstva koja regeneriraju kožu što mi je posebno bitno naročito nakon nastupa i napornih putovanja – izjavila je glazbenica Danijela Martinović koja je prisutne oduševila svojim mladenačkim izgledom. U bijeloj haljinici izgledala je kao djevojčica. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • shakee_nn 28.07.2013.

    kao prvo,gdje se ona molim vas naradila da bo izgledala loše? (uključujući botox naravno9. Kao drugo tko joj je uopće dozvolio da reklamira onu "pjesmu" Brodić,pa dobro ak ćemo baš tako,jel moraju naša djeca slušat njezine perverzije o velikom kuuu.....cu????? svaka joj čast na kulturi. pfuj žena.

  • minaj 28.07.2013.

    grozna frizura, neznam ko je šiša i zašto ne pusti dužu kosu..uvijek ima bože sačuvaj frizuru

  • kkk74 28.07.2013.

    je biće rade u tvornici za preradu ribe

Komentiraj...
Vidi sve komentare