To je to što me zanima!

Danijela Martinović kao diva u novom spotu za singl 'Dežuraj'

Glamur pedesetih godina prošlog stoljeća i ljubavna priča princeze Grace Kelly, ikone i dive svog vremena, inspiracija su novog video spota za pjesmu 'Dežuraj'
Vidi originalni članak

Nakon više od deset godina pobjednički tandem bračni par Huljić i Danijela Martinović udružili su snage i nedavno predstavili pjesmu 'Dežuraj' koja osvaja domaće i regionalne glazbene ljestvice. Romantična pjesma u ritmu Bachate savršeno se uklopila u glamuroznu filmsku priču redatelja Daria Radusina koji je Danijelu Martinović i njezinog partnera Alena Sesartića odveo u očaravajući svijet sredine prošlog stoljeća. Jednu od najvećih ikona, princezu Grace Kelly, oživjela je naša splitska diva svojim besprijekornim izgledom. Glavna misao vodilja stylinga bio je glamur pedesetih, a ponajviše onaj vezan uz dvorski život glumice Grace Kelly. 

- Nove kolekcije Arilea i Ivice Skoke savršeno su se uklopile u priču spota zajedno s autentičnim komadima iz pedesetih godina vintage trgovine Ulični ormar. Danijelu sam želio prikazati kao glamuroznu divu s puno prikrivenog seksepila koji je Dario Radusin kroz radnju spota izvanredno izvukao na vidjelo, a sama Danijela svojom ženstvenošću, svakome stylingu dala dodatnu raskoš - izjavio je stilist Davor Jelušić. 

U skladu s pričom i kosa je bila inspirirana pedesetima. 

- Kroz spot su se izmjenjivale tri različite frizure. Velike kovrče s dubokim razdjeljkom sa strane tipična su frizura tog vremena. Sljedeća je bila lažni bob sa ukrasom, a zadnja predimenzionirana punđa sa opuštenim pramenovima oko lica s kojom se postigao look dive - izjavila je Emina Psarić Ćopić iz frizerskog salona Matis No1.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MatteoMartinić 04.05.2015.

    malo prekasno za povratak huljiću,otpiva je on šta je ima,ostali su samo, blagorećeno, pjesmuljci,i sa badessom i magazinom.davno je on pravia hitove.al opet bolje od onih kuferuša!!MNOGO BOLJE!!!

  • medeki 04.05.2015.

    Molim te motiviraj Grašu da radi glazbu za sebe, a ti se uhvati kuhače ili čega već. Glazbeno te vrijeme pregazilo, a mislim da i na Grašu prelooooošššee djeluješ!!!!

  • 04.05.2015.

    ni najgorem neprijatelju ne bi poželila da ovu pismu posluša više od jednog puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare