To je to što me zanima!

Danijela Martinović: Nije istina da ću naći ljubavnika

Pjevačica je u Zadru pjevala na koncertu u klubu Arsenal. Nakon toga rekla je kako se šalila dok je govorila da će si pronaći ljubavnika i crtati grafite
Vidi originalni članak

Danijela Martinović (38) nije ozbiljno mislila kada je za Stars izjavila kako će crtati grafite, skakati s katedrale Sv. Duje i tražiti ljubavnike.
- Ma to je bila samo šala. Petar se nema razloga brinuti. On je moja jedina ljubav. To sam izjavila kad su me pitali hoću li se još skidati. Rekla sam da ću davati samo ozbiljne izjave i našalila se kako ću crtati grafite ukoliko novinari ne budu trzali na moje pametne izjave - izjavila je u Zadru Danijela. U Arsenalu je imala koncert na privatnoj zabavi jedne tvrtke. Predstavila je i svoj novi singl koji je snimila s Halidom Bešlićem.
- 'Zarobljenik uspomena' je zabavni pop i nije narodnjak. To je najava mog novog albuma koji izlazi u listopadu ove godine - rekla je Danijela Martinović.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gucica 01.07.2010.

    Ako nečeš ti, možda će tvoj dragi Petar! Već ste 100 godina skupa, godine ti se itekako vide a budučnost nemate nikakvu!

  • ZumZumZg 01.07.2010.

    ahahhaha \'Petar se nema razloga brinut\'i...hahahahahha a di je Petar?? eno ga na barci u \'ribe\' S radjom...hahahahaha ..sve od veselja su mu nogice u zraku

  • leona098 01.07.2010.

    e Danči jesi se i ti postarala.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare