To je to što me zanima!

Danijela Martinović objavljuje roman, a pomaže joj književnik: 'U predivnoj sam fazi života...'

Ja sam prvo krenula sa skakanjem padobranom i ronjenjem na 25 metara dubine, a sada i s pisanjem romana koji smatram svojim najvećim izazovom, kaže Danijela
Vidi originalni članak

Čini mi se da je u životu najvažnije stalno nastojati izići iz zone komfora jer tek onda osjetimo da je sve doista moguće i da smo sposobni postići stvari koje su nam se činile previše za nas same, kaže pjevačica i spisateljica Danijela Martinović (50), koja u lipnju objavljuje prvi roman. Danijela je ranije izdala dvije zbirke poezije 'Šalabahter života' i 'Neopisivo' te slikovnice 'Dama pleše na kiši'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam prvo krenula sa skakanjem padobranom i ronjenjem na 25 metara dubine, a sada i s pisanjem romana koji smatram svojim najvećim izazovom - rekla je Danijela za Gloriju.

Dodaje kako je život prekratak da bi nas blokirali naši strahovi.

- Čim se malo suprotstavimo svome strahu, tek tada možemo osjetiti onu slobodu koja nas potiče da poletimo - tvrdi Danijela i dodaje:

- Trenutno sam u predivnoj fazi života, nekako mi se sve odjednom rascvjetalo. Osjećam se u skladu s proljećem - od svog tog predivnog cvijeća ne znam u koje bi gledala.

PREDSTAVA 'ZAGREPČANKA' Danijela i bivši muž odvjetnice Sloković zajedno pozirali, a na premijeri bila i Leonarda Lončar

Roman je autobiografskog tipa i nudi prikaz Danijelinog života iz najintimnije perspektive. Na ovaj korak ju je potaknuo njezin mentor, pisac Branislav Glumac, a knjiga će otkriti nepoznate detalje iz njezina života.

- Do sada su ga pročitali Branislav i moje prijateljice, a svi su prezadovoljni. Ipak, meni je najvažniji osjećaj kroz koji prolazim, a to je kao da sam konačno potpuna i prava Danijela - Danijela koja piše i Danijela koja pjeva - otkriva spisateljica i glazbenica.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S DANIJELOM MARTINOVIĆ

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Zlatna Vuga 06.04.2022.

    Napiše tri pričice i već je spisateljica. Više napisali đaci eseja u srednjoj.

  • Majstor_Mrkonja 05.04.2022.

    ajoooj, totalno je zakasnila. nives odavno ima knjigu, a ova umjetnica tek sad. hahaaha...

  • Redddd 05.04.2022.

    Danas ako nemaš "svoju" knjigu nisi celebrities 🤷🏾‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare