To je to što me zanima!

Danijela Martinović plesala je na haubi jurećeg automobila

Nakon burnih provoda sad mašta o sretnoj starosti uz puno djece, unuka i prijatelja, donosi Večernji list. Svoju ženstvenu stranu nije brzo otkrila i prije je bila šeprtlja
Vidi originalni članak

Na domaćoj estradi nosi epitet najveće slatkice, no prije, kaže, nije bila toliko ženstvena. U intervjuu za Večernji list Danijela Martinović (39) otkrila je da je bila šeprtlja, a sad joj je dom svetinja. Kaže da je iskrena te da u životu nikad nije kalkulirala prije nego bi nešto učinila. 

Pušiti je počela s 13 godina. Iskradala se iz kuće noću da je roditelji ne vide. Sestra joj je uvijek govorila da je sramoti , a s braćom je u djetinjstvu često imala fizičke obračune. Naziva se malom eksplozijom i osjeća se dobro u svojoj koži.

Najluđa stvar koju je napravila u posljednjih deset godina bio je ples na haubi jurećeg automobila koji je vozio njen prijatelj. Mašta o sretnoj starosti uz puno djece, unuka i prijatelja.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 38

  • user_79721 26.02.2011.

    Pa naravno da nije plesala na haubi jurećeg automobila. Plesala je na haubi "jurećeg" automobila kako je i pisalo u Večernjem. A to je već nešto drugo i izvedivo.

  • ivan148 25.02.2011.

    Dosadna je!

  • medeki 25.02.2011.

    Snovi su jedno a stvarnost nešto drugo......a Danijela izgleda ostala zarobljena u vremenu prije Tompsona...jedino mi žao Grašu jer je i on zarobljen...

Komentiraj...
Vidi sve komentare