To je to što me zanima!

Danijela oduševila! Željka joj je jedina dala devetku: 'Desert mi je ipak bio malo presladak...'

Pripremu večere započela je desertom 'Sokok'. Naziv je Željku asocirao na kokos - i bila je pravu, Danijela B. radila je kokos kocke za desert
Vidi originalni članak

Prodavačica i majka osmero djece Danijela Bušić ugostila je protukandidatkinje pretposljednjeg dana podravskog tjedna 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobila je 39 bodova te se time izjednačila s Danijelom D. i Željkom. Upravo je Željka jedina udijelila domaćici devet bodova - i to zbog preslatkog deserta. Sve ostale dame dale su Danijeli B. deset bodova.

NIŽU SE REAKCIJE NA VEČERU ZA 5 Danijela je osvojila gošće, ali i gledatelje: 'Čiste desetke! Ova ženica je stvarno posebna...'

Pripremu večere započela je desertom 'Sokok'. Naziv je Željku asocirao na kokos - i bila je pravu, Danijela B. radila je kokos kocke za desert.

'Pojma nemam ni pročitati'

Nakon kolača, Danijela se okrenula predjelu koji je nazvala 'Ašuripmurk'.

- Pojma nemam ni pročitati, kamoli što je - komentirala je Melita naziv predjela. Radilo se o krumpiruši, baš kao što je Željka pogodila.

Rolada od puretine posljednje je jelo koje je Danijela pripremila za goste. 'Adalor' je skrivao pureća prsa i krumpir u kombinaciji.

Djevojke domaćici poklonile odojka

Kada je privela kuhanje kraju, Danijela B. bacila se na doček gostiju i pripremu aperitiva. Njezin doček bio je zaista poseban, dame je dopratio folklor, a one su poklonile jednako spektakularan poklon - odojak.

- Imam osjećaj da je imala tremu, ali kada se snima, čovjek ima tremu pred kamerama - komentirala je Željka doček.

- Naš poklon se nadopunio s folklorom - dodala je, pak, Melita. 

Aronička (rakija s aronijom) i orahovac bili su u Danijelinoj ponudi aperitiva. Djevojke su se sve odlučile za aroniju, a u crnini su potom otišle na večeru.

- Aperitiv je bio super, slatkast, bez previše rakije - zaključila je Danijela D.

'VEČERA ZA 5' Željka i njene gošće dobile samo riječi pohvale: 'Ma ove su cure sve za peticu, bez kalkulacija...'

'Krumpiruša je bila jako fina'

Uskoro je krumpiruša - s mesom i bez istog, stigla na stol kao predjelo.

- Predjelo je bilo jako lijepog izgleda, vidjelo se da je razvlačila domaće kore i da joj je uspjelo - komentirala je Željka.

- Danijela je predobro zamijesila tijesto, bilo je lijepo, tanko, savršeno. Dovoljno slano, ljuto. Tijesto je bilo savršeno - dodala je Melita.

- Krumpiruša je bila jako fina - zaključila je Manuela.

Hvalili i glavno jelo

Glavno jelo iduće je stiglo na stol. Rolada od purećeg mesa damama se svidjela izgledom, a uskoro su komentirale i okus jela.

- Glavno jelo mi je bilo savršenog okusa, salata s keljem, palenta - odlično - pohvalila je Manuela domaćicu.

- Glavno jelo je finog okusa, mrkvica s keljem se odlično složila s puretinom, špek je dao poseban okus i fina salata od svježeg kelja, mrkve i poriluka, za svaku pohvalu - zaključila je Željka.

'Jako volim kokos'

Desert je posljednji stigao pred dame - kokos kocke svidjele su se ekipi izgledom. 

- Dobar je bio izgled - komentirala je Željka. Uslijedile su pohvale i na okus deserta.

- Okus mi je bio super jer jako volim kokos - komentirala je Danijela D.

Sve dame oduševile su se desertom, a onda su Danijelina djeca - Lucija i Bruno u narodnim nošnjama ekipi udijelili i poklone.

- Ovo su vrećice koje smo mi šivali, na njima je nešto naše izvorno, posebna je ovo naša baština koju čuvamo, ovo je od srca i nadamo se da će vam se svidjeti - opisala je Lucija majčine poklone i time zaključila idiličnu Danijelinu večeru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare