To je to što me zanima!

Danis Tanović: 'Sin mi ponovno diše sam, bez pomoći strojeva'

Proslavljeni redatelj i dobitnik Oscara javio se na Instagramu te podijelio da njegov maloljetni sin Orhan ponovno samostalno diše. Prvi je to korak ka, nadaju se svi, uspješnom ozdravljenju mladića
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački redatelj i dobitnik Oscara, Danis Tanović (52) javio se na Instagramu sa sretnom viješću. Maloljetni sin Orhan (17), koji je prije nekoliko dana stradao u prometnoj nesreći sada samostalno diše.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Orhan od prije dva sata ponovno diše sam, bez pomoći strojeva. To je prvi korak prema ozdravljenju. Nadamo se da će uskoro doći svijesti. Hvala vam svima na podršci, molitvama, porukama i lijepim željama - napisao je Tanović uz staru fotografiju sina iz djetinjstva.

Podsjetimo, u prometnoj nesreći koja se dogodila prošlog petka na Drveniji u Sarajevu teško je stradao Danisov sin Orhan. Na njega je naletio bivši natjecatelj reality showa 'Parovi', Benjamin Spahović te mu nanio teške ozlijede. Tanović je nakon nekog vremena potvrdio da se radi o njegovom sinu, a od tada svakodnevno izvještava o sinovom zdravstvenom stanju.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare