To je to što me zanima!

Dante objavio prvi samostalni album naslova 'Kruha i igara'

Vladimir Meštrović Dante na hip-hop glazbenoj sceni djeluje 15 godina. Do sada je osim spomenutih gostovanja snimao je i sa izvođačima kao što su Lana Klingor, Nered i Stoka, Ante Cash i Andrea Čubrić.
Vidi originalni članak

Vladimir Meštrović (33), poznatiji pod umjetničkim imenom Dante, Slavonac je sa zagrebačkom adresom, koji je spojio je naizgled nespojivo. Njegove dvije velike strasti, rap glazba s jedne i frizerski salon s druge strane, funkcioniraju skladno, a nešto što je isprva trebala biti samo privremena pomoć djevojci, ispostavilo se životnim pozivom. 

POGLEDAJTE VIDEO O DANTEU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok Dante šiša i fenira nije zapostavio ni svoju glazbenu strast. Objavio je debitantski album naslova 'Kruha i igara', koji sadrži 16 pjesama od kojih su do sada kao singlovi objavljene pjesme “Za mene pleši”, “Vladar Svemira" ft. Mario Huljev, “Kruha i
igara" i "Superkul“ ft. Dust, “D.A.N.T.E.“, “Šta se radi" i “Analogna traka" na kojoj su mu se pridružili General Woo i Matija Dedić. 

- Čudno je nakon 3 godine pisanja tekstova, snimanja pjesama i spotova isporučiti ono o čemu si cijelo vrijeme pričao. Album je tematski šaren, ali sam se potrudio da ostane prepoznatljiv i unikatan. Od klasične kritike društva, socijalne i političke situacije preko plesnih i veselih ritmova do laganijih melodija i tonova, album ima za svakoga nešto a mali broj gostovanja na albumu posljedica je moje želje da maksimalno iskoristim dato mi vrijeme i napravim što osobniji i kompletniji album - rekao nam je Dante.

VLADIMIR MEŠTROVIĆ DANTE Snimao je pjesme s reperima, a danas radi u frizerskom salonu

Vladimir Meštrović Dante na hip-hop glazbenoj sceni djeluje 15 godina. Do sada je osim spomenutih gostovanja snimao je i sa izvođačima kao što su Lana Klingor, Nered i Stoka, Ante Cash i Andrea Čubrić, a njegov prvi samostalni album “Kruha i igara“ dostupan za slušanje na svim digitalnim glazbenim servisima.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare