To je to što me zanima!

Dara izbacila stražnjicu: Je li ti tata terorist? Prava si bomba!

Pratitelje na Instagramu je ovo izdanje i više nego oduševilo, s obzirom na to da je objava u kratkom roku prikupila gotovo 30.000 lajkova. Komentara nije nedostajalo...
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Dara Bubamara (43) fanove na društvenim mrežama 'počastila' je provokativnom fotografijom. Pozirala je u crnom kombinezonu okrenuta leđima, a osebujnu stražnjicu 'izbacila' je u prvi plan.

Pratitelje na Instagramu je ovo izdanje i više nego oduševilo, s obzirom na to da je objava u kratkom roku prikupila gotovo 30.000 lajkova.

Komplimenata nije nedostajalo, a jedan obožavatelj upitao je cajku: 'Je li ti tata terorist? Jer prava si bomba!'.

ZABORAVILA GRUDNJAK Cajka Bubamara u Splitu nosila masku, publika joj skandirala...

Inače, pravo ime ove pjevačice je Radojka Adžić, a dolazi i Novog Sada. Ona se 2008. udala za Milana Kesića, a par se 2017. službeno razveo. Imaju sina Konstantina (11), kojeg Dara nerijetko pokazuje na društvenim mrežama.

Neki njezini najveći hitovi su: 'Zidovi', 'Opasan', 'Karera', 'Volim sve što vole mladi'... U veljači je nastupala u Splitu, kada je okupljeno društvo s pljeskom i skandiranjem podržavalo njezin monolog o korona virusu, koji je održala sa zaštitnom maskom na licu.

Prije nego što je stigla na nastup, Dara je prošetala Splitom. A kad ste već dolje, onda je obavezno posjetiti i legendarnu Matejušku na kojoj je cajka pozirala. Grudnjak je, čini se iz priloženog, zaboravila za ovo fotografiranje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Selo_malo 03.05.2020.

    Žena se toliko trudi da dostigne svoj očiti uzor, JK, da to nije normalno. Postaje klon Jelene Karleuše.....

  • 02.05.2020.

    A vidi gubice iz profila hahah! Ova i njoj slične me podsjećaju na ono kad stvaram lika u videoigrici i onda mu iz sprdnje stavim klempave uši, prevelike oči, grbavu nosinu, usne od uha do uha itd xD

  • Cirenac 02.05.2020.

    Zaboravila grudnjak,jeste zaboravila malo morgen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare