To je to što me zanima!

Daria Hodnik izlazi iz sjene i donosi homagge Billie Holiday

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica, Daria Hodnik, poznatija kao pomalo samozatajni prateći vokal  mnogih hrvatskih pjevača i bendova, predstavila je novi singl, pjesmu 'Pristajem na sve'
Vidi originalni članak

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica, Daria Hodnik, poznatija kao pomalo samozatajni prateći vokal  mnogih hrvatskih pjevača i bendova, predstavila je novi singl, pjesmu 'Pristajem na sve'. Tekst je napisao frontman Buđenja, Darko Bakić, glazbu on i Marijan Brkić, a producent je Miroslav Lesić Lesique. Spot za pjesmu 'Pristajem na sve' snimao je u zagrebačkom klubu Booze And Blues, Tomislav Pović, u produkciji Tonfilma.

'U spotu su glazbenici koji su i svirali samu pjesmu, tako da mi je  drago da sam stala uz bok s Dadom Marinkovićem, Miroslavom Lesićem i Alenom Svetopetrićem. Dočarali smo pravu atmosferu live svirke i jedva čekam da pjesmu zaista i zasviramo, kako smo u samome spotu i zamislili. Cjelokupan imidž i cvijet u kosi, svojevrstan je homagge mojoj omiljenoj pjevačici Billie Holiday', rekla je Daria.

Evo i premijere spota:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TIHA VODA 18.07.2016.

    Zbog terora "atributa" na ženskoj pjevačkoj sceni, već smo i zaboravili kako to izgleda kad zapjeva rasna pjevačica. Daria rules!

Komentiraj...
Vidi sve komentare