To je to što me zanima!

Daria: Ne brinu me Houdekove optužbe, nemam ništa s njima

Pobijedila je na Dori i kaže kako nije njena krivnja ako neki Jacquesovi glasači nisu mogli glasovati jer ona na to nije utjecala. Trudit će se što bolje predstaviti Hrvatsku na Eurosongu
Vidi originalni članak

Rođena je u Njemačkoj, odrasla u Beču, a zbog natjecanja na Dori dva mjeseca živi u Hrvatskoj. Dariji Kinzer (22) pobjedom na Dori ostvario se životni san. Za Exkluziv tabloid rekla je kako je ne brinu tvrdnje Jacquesa Houdeka (29) da je izgubio jer je bilo problema u glasovanju. Njegovo ukazivanje na propuste u organizaciji Dariju ne brinu jer s njima, kaže, nema nikakve veze. 

Svjesna je da se od nje u ovom trenutku puno očekuje. Pritisak je, kaže, jak i ona će dati sve od sebe da Hrvatsku u Dusseldorfu predstavi u najboljem svjetlu.

U vezi je tri i pol godine, njen dečko je pijanist. Živjeli su zajedno u Beču, no Daria ne vjeruje da će se njen dragi doseliti u Hrvatsku zbog nje. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • loptica19 10.03.2011.

    curo pa kako ti nije neugodno i dalje sudjelovat u ovom kad je očito da je žaku nanesena velika nepravda i da si pobjedila prevarom.....ljudi te ne žele kao predstavnicu RH na eurosongu, prepusti to profesionalcu

  • ava2000 10.03.2011.

    oooo ona misli da je nova dana international....totalni transvestit.....

  • cokLada 10.03.2011.

    jacues mozda nema stas ali bar ima GLAS, a darija nema ni jedno ni drugo... glas katastrofa, a stas jos gori...ukoliko zeli ja joj mogu dati novce za operaciju nosa...???

Komentiraj...
Vidi sve komentare