To je to što me zanima!

Darijo Srna uskoro se ženi, a na ljeto će postati tata

GRADE KUĆU: Nogometaš Darijo Srna (26) i Mirela Forić (27) vjenčat će se ove godine. Par trenutačno živi uz jezero u ukrajinskom Donjecku
Vidi originalni članak

Da, sretna sam i to je sve što ću reći, kratko je rekla Milka Srna o dolasku prinove. Kapetan ukrajinskog Šahtara i magistrica ekonomije u vezi su tri i pol godine. Trenutačno žive u Donjecku, u kući kraj jezera, kamo se Mirela doselila početkom 2009. Ne zna se gdje će se par skrasiti nakon vjenčanja. Srna gradi kuću u rodnom Metkoviću, a kako je rekao, volio bi živjeti i u Splitu. Vezan je i uz Zagreb, odakle je Mirela, a šuškalo se i da planira kupiti kuću u Dubrovniku. Par se upoznao u zagrebačkome narodnjačkom klubu Ludnici. Upoznali su ih zjednički prijatelji, Iva i Boško Balaban. Prije dvije godine nakratko su prekinuli zbog Srnina izlaska u narodnjački klub Fontanu. Mirela mu navodno nije mogla oprostiti noćni provod tijekom priprema s reprezentacijom. Pomirili su se nakon tri mjeseca na skijanju u Austriji.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • slama 22.01.2010.

    tomicus@ podržavam! nebi ga ni pogledala u drugim okolnostima. a da je lijepa je i dobro da je snobovska purgerica ,baš ok da jedan nije sa kamenjarkom.

  • audrey 21.01.2010.

    @dgergea112233.......glupljeg komentara jos ne procitah,a ostalo misljenje cu zadrzati za sebe!!!!! Sretno Dario!

  • dgergea112233 21.01.2010.

    srna je seljacina kao i svi nogometasi, a majke ti ima facu koju ni mama ne voli, svi ste vi zaludjenici nogometom malo retardirani. Najgluplji sport koji postoji, gledajte prave muske sportove, boks i ostale borilacke a ne ovu glupost, tj., jos bolji savjet, bavite se necime a ne pred televizijom ucit napamet sve lige svjijeta, sve klubove i igrace, majke mi, debilno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare