To je to što me zanima!

Dario Šarić iskreno: Sa mnom nije lako biti u ljubavnoj vezi

Košarkaš iz Šibenika za Story je rekao kako ženi nikad ne bi prepustio odluku o preseljenju zbog ponude kluba jer je Ovan po horoskopu i želi da bude po njegovom
Vidi originalni članak

Najperspektivniji hrvatski i europski mladi košarkaš Dario Šarić (20) u intervjuu za Story rekao je da s njim nije lako biti u ljubavnoj vezi. Sa studenticom Karlom Kušeljić trudi se uloviti svaki slobodni trenutak kako bi bili zajedno. 

Šibenčanin kaže kako njegova djevojka ne bi bila presudna u donošenju odluke o eventualnom preseljenju zbog ponude nekog kluba. 

- Ne bih sigurno zvao ženu da je pitam mogu li ići negdje igrati. Ovan sam po horoskopu i želim da bude po mom - kaže Dario. Dodaje da mu je Karla velika podrška iako je možda prividno lakše živjeti bez cure, 'bez opterećenja'. 

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju Storyja

Idi na 24sata

Komentari 29

  • LebronPetrovic 29.05.2014.

    Ako mu cura položi licencu za NBA skauta onda će možda promijeniti mišljenje! Pa kaj bi trebao biti neki p...ek i slušat ženu. Pa normalno da sam donosi odluke kao svaka normalna osoba !

  • miladraga 28.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_46331 28.05.2014.

    Dario dragi pa tek ti je 20, još puuuuno godina života i životnih odluka je pred tobom. Uživaj u svakom trenutku života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare