To je to što me zanima!

Darkerica Monika je elegantna: Danas u ormaru imam i boje...

Zagrepčanku koja završava studij glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku i Stjepana Perića izabrali su za ambasadore prvog Festivala dobrog stila
Vidi originalni članak

U tinejdžerskim danima sam bila prava rokerica i darkerica. Nosila sam samo crno, a danas se u mom ormaru ipak tu i tamo nađe koja boja, kaže Monika Mihajlović (22).

Zagrepčanku koja završava studij glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku i Stjepana Perića (30), kolegu iz serije “Tajne”, izabrali su za ambasadore prvog Festivala dobrog stila. Iako je, kaže, prije nekoliko godina nosila omiljene čizme Dr. Martensa, Monika je na predstavljanju najnovijih trendova iz svijeta kozmetike u zagrebačkom trgovačkom centru zablistala u štiklama i elegantnoj haljini. Glumica koja u TV seriji “Tajne” glumi proračunatu Barbaru veseli se blagdanima jer će se napokon, kaže, odmoriti od posla te biti s obitelji i prijateljima.

- Nikad me ne uhvati božićna šoping-groznica. Obožavam kupovati darove za najmilije i pažljivo ih biram, ali sve ću to obaviti prije da izbjegnem gužve - kaže Monika.

Nakon što je odradila voditeljski posao, glumica je uživala u modnoj reviji Aleksandre Dojčinović i koncertu Marka Tolje (29). Prvi dan Festivala dobrog stila nisu propustili ni voditeljica Renata Sopek (34) i kazališni redatelj Miran Kurspahić (34). 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • The Whale 01.12.2013.

    Ma Ivin stajling je baš simpa :)

  • dišpetoža_1 30.11.2013.

    Uvik me fasciniraju naslovi kad se naša elita pojavi na "važnim" događanjima i onda komentari kako imaju dobre "stajlinge" a kad ih vidim prođe me volja za izaći van :):)

  • kung fu panda 30.11.2013.

    netko obučen za plac i kupovinu zelja ,a neki za crveni tepih

Komentiraj...
Vidi sve komentare