To je to što me zanima!

Operacija trajala manje od dva sata: Laziću su izvadili slezenu

Kada je stigao u bolnicu nakon prometne nesreće imao je unutarnje krvarenje i operacija je bila planirana kada bi mu se stanje stabiliziralo. Sinoć su mu navodno počeli otkazivati bubrezi i jedno plućno krilo
Vidi originalni članak

Kako saznaju srpski mediji pjevač Darko Lazić (27) hitno je prebačen u operacijsku salu kako bi ga operirali zbog komplikacija s plućima. Liječnici su mu uspješno zaustavili unutrašnje krvarenje i izvadili slezenu te se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi.

- Kako može biti dobro. Ne bi trebao gubiti krv tijekom dana. Vidjet ćemo sutra kakvo će biti stanje i tada ćemo znati više informacija - rekao je liječnik KBC "Zemun" za Blic, na pitanje kakvo je sada Lazićevo zdravstveno stanje.

Kada je stigao u bolnicu nakon prometne nesreće imao je unutrašnje krvarenje i operacija je bila planirana kada bi mu se stanje stabiliziralo. Sinoć su mu navodno počeli otkazivati bubrezi i jedno plućno krilo i tada su liječnici rekli kako će intenzivno pratiti njegovo stanje kroz 48 sati.

Njegova obitelj cijelo vrijeme je stajala ispred bolnice i sa strepnjom čekala sljedeće vijesti o Darku, a nakon što je operacija završila neki su otišli svojim domovima dok je drugi dio obitelji još uvijek uz pjevača u bolnici.

Podsjetimo, Darko je u ponedjeljak doživio tešku prometnu nesreću u općini Pećinci u Srbiji te je na intenzivnoj njezi, pišu srpski mediji. Darko je sletio automobilom oko 8.40 s lokalnog puta Subotište-Brestač te se prevrnuo na krov. Policija je priopćila da je Lazić bio sam u automobilu, imao je 1,39 promila alkohola u krvi, a prema neslužbenim informacijama nije se vezao. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • japanokinez 25.10.2018.

    Zašto nema marka auta s kojim se prevrnuo? Vama to nije važan podatak?

  • luka837 25.10.2018.

    Ne daj Bože nikome žao mi je čovika

  • stjuardesa01 25.10.2018.

    Vidim, za ovoga se ne piše, budala manje, sreća da nitko nije nastradao i sl.. Ipak je ovo pjevač pa treba ga žaliti i trebamo se moliti za njega. A to sto je vozio bez vozačke, pijan i drogiran, debelo preko ograničenja bez sigurnosnog pojasa to se ne računa jer dvostruka mjerila stupaju na snagu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare