To je to što me zanima!

Darko Rundek u Beogradu prodao i pomoćna sjedala

Hrvatski glazbenik je prije koncerta oporvrgnuo navode o raspadu "Cargo orkestra", a nekoliko sati kasnije, oduševili su beogradsku publiku
Vidi originalni članak

Darko Rundek i "Cargo orkestar" održali su u srijedu navečer u prepunoj dvorani beogradskog Sava centra koncert za pamćenje. Publika je od prvih taktova glazbe do kraja koncerta i dva bisa, stajala i skupa s glazbenicima pjevala i plesala.
- Gdje ste nesvrstani? Pa, kako ste? 'Ajmo polako - pozdravio je Rundek publiku dok je bend počinjao "Istu sliku" uz vrisak oduševljenih fanova. Ozračje u dvorani već je na samom početku došlo do usijanja starim Haustorovim hitom "Ena". Nizale su se Carmela, Otok, Ruke, Zvuk oluje i druge pjesme i iz Rundekove solo karijere i njegova bivšeg benda Haustor. Rundek i skupina glazbenika koja se snimajući album "Ruke" (2002) do danas ustalila kao Cargo orkestar, oduševili su više od pet tisuća ljudi u dvorani koja nikada nije bila punija. Prodana su čak i pomoćna sjedala, a pred dvoranom je ostalo još dosta onih koji nisu uspjeli na vrijeme kupiti karte.
Hrvatski glazbenik održao je u srijedu popodne konferenciju za novinare na kojoj je rekao da nema govora o raspadu Cargo orkestra i najavio da se nada da će se iduće jeseni pojaviti njegov novi album.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare