To je to što me zanima!

Darovala mu zabavu u kazalištu u Novom Sadu

Branimir Brkljač je bio oduševljen iznenađenjem za 45. rođendan. Njegova voljena suprga iznenadila ga je luksuznom zabavom...
Vidi originalni članak

Lana Pavić (27) je svom voljenom Branimiru Brkljaču za 45. rođendan darovala luksuznu zabavu. Iako žive u Budimpešti, pozvala je dvjestotinjak prijatelja u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu jer je Brkljač rodom iz Vojvodine.
Za slavljenika su pjevali Natali Dizdar i klapa Cambi. Jeli su se brojni specijaliteti, između ostalog ragu od srnetine sa zlatnim listićima. Na kraju se spektakularno s krova dvorane niz alpinističke konopce spustilo šest balerina koje su Brkljaču uručile darove. Uzvanici su mu nazdravili uz skupocjeni šampanjac. On je bio oduševljen iznenađenjem svoje nevjenčane supruge. Njihova 9-mjesečna kćerka Lara Borna za to je vrijeme bila u Splitu gdje ju je čuvala baka Marija, Lanina mama, koja uvijek rado pomogne roditeljima. Par je 'prohodao’ u veljači prošle godine, na Lanin rođendan, kad joj je Bane iz Miamija došao na proslavu u Zagreb i poklonio joj skupocjeni laptop.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_682 21.09.2007.

    LAKO KAD IMAJU PARA! I JA BI SVOM MUŽU PRIREDILA TAKVU GOZBU DA IMAM PARA UMJESTO DA MU ZA ROĐENDAN PRIPREMIM OSTATKE IZ HLADNJAKA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare