To je to što me zanima!

David Arquette: Courteney jako volim i ona još voli mene

U TV showu pričao je o tome kako je oduvijek 'divlji dečko' te da on i supruga žive odvojeno jer trenutačno žele različite stvari u životu, no oko svega će se dogovoriti
Vidi originalni članak

U showu 'Lopez Tonight' opet mu se 'razvezao jezik' pa je pričao o prekidu s Courteney Cox (46). Na samom početku intervjua voditelju je rekao da ne bi smio previše pričati o odnosu s Courteney jer mu se dosad sve što je rekao obilo o glavu. Ipak, opustio se i krenuo pričati kako je on druželjubiv te kako ne zna zašto svi pišu da je divlji samo zato što se zabavlja s djevojkama.

- Jedna sam od najboljih osoba na svijetu. Oduvijek sam 'divlji dečko' i pomalo sam nestašan i zato ne dozvoljavam da me mediji prikazuju kao vraga - rekao je David Arquette Georgeu Lopezu. Prije nego je počeo pričati o rastavi počeo se smijati.

- Volim svoju ženu i ona voli mene, ali trenutačno ne želimo iste stvari pa moramo vidjeti što ćemo - rekao je David i dodao da Courteney definitivno nije u vezi s Brianom Van Holtom s kojim je povezuju tabloidi. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare