To je to što me zanima!

David Arquette: Mislio sam da me Courteney vara s kolegom

Glumac i njegova supruga uspjeli su riješiti sve probleme koji su ih snašli. David je do nedavno je bio na odvikavanju od alkohola i na liječenju od depresije
Vidi originalni članak

U showu Oprah Winfrey (57), David Arguette (39) priznao je kako je mislio da ga njegova supruga Courteney Cox (46) vara s kolegom iz serije 'Cougar Town' Brianom Van Holtom (41). Par je u rujnu prošle godine javnost obavijestio kako su odlučili neko vrijeme živjeti odvojeno. Courteney je Davidu nakon njihove 11. godišnjice braka rekla kako mu 'više ne želi biti majka'.

- Jedan dan je samo došla do mene sva izdeprimirana i izjavila mi da više nije sretna. U tom trenutku sam se osjećao napušteno. Bio sam ljut na Courteney. Priče koje su izlazile u medijima o njenoj navodnoj aferi, dodatno su me shrvale - rekao je David.

Ipak, glasine su se pokazale neistinite, a par je uspio riješiti sve svoje probleme. 

- Volimo jedno drugo svim srcem. Volimo se i kao prijatelji i kao muž i žena. Znam da ću biti s Courteney do kraja svog života - zaključio je glumac koji je do nedavno bio na odvikavanju od alkohola i na liječenju od depresije.  


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare