To je to što me zanima!

David Beckham gostuje u talijanskom Big Brotheru?

Nogometaš će tri mjeseca igrati za nogometni klub AC Milan. Kako i Talijani imaju svoje zabavne emisije, očekuju da se u jednoj pojavi i David
Vidi originalni članak

Talijanski TV šefovi misle kako su pronašli idealnog gosta za njihov Big Brother. Za oko im je zapeo David Beckham (33) kojeg žele dovesti u show. Nogometaš je sa suprugom Victorijom doputovao u Italiju gdje će tri mjeseca igrati za AC Milan. Na čelu kluba je talijanski premijer Silvio Berlusconi koji je i vlasnik najveće talijanske medijske kuće Mediaset channels. Mediaset je u svibnju kupio kompaniju koja je bila vlasnik Big Brothera. Od Beckhama se sada očekuje da se pojavi u showu koji će uskoro započeti.
- On je velika zvijezda. Samo da ga uspijemo nagovoriti...- rekao je blizak izvor. Na pressici David je izjavio kako mu je čast igrati za Milan.
- Sretan sam što ću igrati ovdje. Uvijek dajem sve od sebe pa ću to napraviti i sada. Igrao sam za najveći klub u Engleskoj i Španjolskoj. Sada ću igrati i za najveći talijanski klub - ispričao je novinarima. Zbog ljubomorne supruge, David je morao dati intervju na grupnoj pressici. Posh mu je zabranila sastanak koji je imao dogovoren s talijanskom voditeljicom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare