To je to što me zanima!

David Beckham ležao bez majice na jahti, a ženi koja ga je služila se smiješio: Što će reći Victoria?

Beckham uživa na ljetovanju, a na svojoj jahti ležerno je skinuo majicu i pokazao svoj preplanuli torzo kojeg krase tetovaže. Ubrzo mu je prišla radnica, a on ju je počastio osmijehom. Izgledao je jako sretno
Vidi originalni članak

Umirovljeni engleski nogometaš David Beckham (47) posljednjih dana uživa na svojoj jahti u Miamiju, a dok je ležao bez majice posluživala ga je zgodna radnica kojoj se smiješkao. Sve to zabilježili su paparazzi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beckham uživa na ljetovanju, a na svojoj jahti ležerno je skinuo majicu i pokazao svoj preplanuli torzo kojeg krase tetovaže. Na ruci je imao samo sat, a nešto je tipkao i na mobitel.

U jednom trenutku ga je uslužila radnica u plavoj suknji i bijeloj polo majici. On joj se smiješkao, a njegove supruge Victorie nije bilo u blizini.

Podsjetimo, obitelj Beckham nakon uživanja u Hrvatskoj svratila je do Italije, pa do Saint-Tropeza, a sada odmaraju u Miamiju.

Dok su ljetovali u Hrvatskoj, David i Victoria bili su nešto više od tjedan dana na Lopudu u luksuznom resortu Lopud1483. 

Prema pisanju britanskih medija, na odmor u Hrvatskoj potrošili su nekoliko desetaka tisuća eura, što i ne čudi, budući da jedna noć u luksuznom resortu stoji 10 tisuća eura (oko 75 tisuća kuna). Beckhamovi su uživali u vožnjama brodom te luksuznim restoranima u Dubrovniku i okolnim otocima.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • langweilig 04.08.2022.

    A sto ce reci. Suti i trpi. Ipak je to beckham

  • Nabime 04.08.2022.

    jeli to meni netko ljubomoran na zenu koja sluzi Beckhama? :)

  • 04.08.2022.

    A ča je triba šamar joj lupiti.da bi bila sretna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare