To je to što me zanima!

David Beckham pustio bradu i izgleda kao taliban

Nogometaš L.A Galaxyja David Beckham (32) novi imidž predstavio je na nedjeljnoj utakmici protiv Chivasa. Novi look podsjeća na talibane
Vidi originalni članak

Beckham, poznat po uvijek uredno obrijanu licu, pustio je bradu i to točno onakvu kakvu nose talibani. Supruga Victoria (34) navodno ga je pokušala odgovoriti, ali očito ovaj put bezuspješno jer je poznato da se upravo Victoria brine za Davidov izgled. David je bradu premijerno pokazao na nedjeljnoj utakmici njegova Galaxyja i Chivasa.
Na tribinama Beckhama su bodrili bliski prijatelj Tom Cruise (45) i njegova posvojena djeca Connor (13), Isabella (15) i Tomova majka Sandra. David i Tom ostali su bliski prijatelji unatoč tomu što su njihove supruge Victoria i Katie navodno u svađi.
Tom je pomogao Davidu kad se iz Madrida selio u Los Angeles i od tada su nerazdvojni. Navodno Tom pod svaku cijenu želi Davida uvući u scijentologiju što Victoria ne podržava pa je moguće da je i to jedan od razloga zašto se par Beckham - Cruise više intenzivno ne druži.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 29.04.2008.

    Ta se brada zove lijensamdaseobrijem. Imam i ja tako nešto doma ispred televizora.

  • AmyLee 28.04.2008.

    ako je ovo brada jednog talibanca,onda svaki cetvrti covjek na planeti je taliban...stvarno nigdje veze

  • god of war 28.04.2008.

    tako ti čovijek izgleda na kraju karijere..ovo je ništa....čovik od silnog novca,ok,svaka njemu čast na uspjeu i sve to..ali čovijek je više diza love šetajući se i promovirajući puste parfeme i ruga sranja nego na nogometu..ali,ovo je ništa..ubrzo postaje vođa talibana!! osama david bin beckham laden!

Komentiraj...
Vidi sve komentare