To je to što me zanima!

David Carradine uz smijeh otišao na vječna lovišta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pogrebnu procesiju predvodila je motoristička banda Hells Angels. Okupljeni na sporovdu imali su indijanske trake na glavi, kaubojke, kiltove...
Vidi originalni članak

Glumac je u sebi imao irske, engleske, škotske, velške, njemačke, španjolske, talijanske i ukrajinske krvi, a ponosio se time što su mu među precima i Cherokeee indijanaci. David Carradine se proslavio ulogama u fiilmskim serijalima 'Kung Fu' i 'Kill Bill', a preminuo je 3. lipnja u Bangkoku s napunjene 72 godine. Jučer poslijepodne pokopan je na groblju u Los Angelesu. Iz poštovanja prema njegovim korjenima u procesiji, koju je predvodila motoristička banda Hells Angels, moglo se vidjeti ljude s indijanskim trakama na glavi, kaubojskim čizmama i kiltovima.
- Bilo je jako dirljivo i nekako neobavezno. Nije bilo puno suza, ali zato su se skoro svi puno smijali - kazao je Davidov stariji brat Bruce Carradine. Sprovod je trajao više od dva sata, a glumca je došlo ispratiti oko 400 ljudi. Sam sprovod kasnio je dva sata, a na govornici su se izmjenjivali pokojnikovi prijatelji i obitelj.
- Michael Madsen je s okupljenima podijelio listu životnih pravila koju mu je prije nekoliko godina dao David. Među pravilima su bili i savjeti poput 'nikad se nemoj udati za ženu koja se zove Candy' i 'nikada ne kupuj nešto od zadihanog čovjeka' - otkrio je Bruce.
Na kraju sprovoda članovi indijanskog plemena Lakota zapalili su tamjan i blagoslovili Darryl Hannah i druge goste među kojima su bili i Lucy Liu te Tom Selleck.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gagan1 14.06.2009.

    kill debil

  • JAX 14.06.2009.

    pum

Komentiraj...
Vidi sve komentare