To je to što me zanima!

'David je dobar ljubavnik, a Victorija je obični kostur'

Bivša ljubavnica nogometaša LA Galaxyja u svakom intervjuu osvrne se na Beckhama, kojem je gotovo, priznavši aferu, uništila brak
Vidi originalni članak

Rebecca Loos (30) s Davidom Beckhamom (33) bila je u vezi kad je on igrao za Real Madrid. Ljubavna afera zamalo ga je stajala braka sa suprugom Victorijom (34). Ona mu je oprostila nevjeru i ubrzo nakon toga rodila i trećeg sina Cruza. Ipak, bivša ljubavnica ne prestaje pričati o svom odnosu s Davidom. Tako je u zadnjem intervjuu pričala o Davidovim vještinama u krevetu.
- David je jako dobar ljubavnik. Na ljestvici od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i prisan i lijepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi - rekla je Rebecca, koja se deklarira kao biseksualka. Na pitanje koga smatra najmanje privlačnom slavnom osobom, nije dala konkretan odgovor. Ipak, zaključuje se da je mislila na Victoriju Beckham.
- Znate na koga mislim. No zamutit ću malo - svatko tko je mršav kao kostur i prepun plastičnih operacija nije privlačan - zaključuje Loos.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ONK 16.10.2008.

    obje su ružne, ali nije s viktorijom zbog love jer on zarađuje više od nje a ona se samo šlepa uz njega

  • suga_mama 16.10.2008.

    ove victorije se uplašiš u mraku a tek kad upališ svjetlo!!!

  • gucica 15.10.2008.

    Ova barem ima šta za pokazati i zna se nasmijati za razliku od Viktorije koja je hodajuči kostur i nije se nasmijala nikad u životu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare