To je to što me zanima!

Davor Gobac: 'Antivalentinovo' je naša pobuna protiv patetike

'ANTIVALENTINOVO' Davor Gobac će 11. veljače nastupati u Domu sportova zajedno s Letom 3 i Stampedom. U studiju 24sata otkrio je što fanovi mogu očekivati na koncertu
Vidi originalni članak

U studiju 24sata gostovao je Davor Gobac (52) koji ove godine nastupa u Domu sportova na 'Antivalentinovu 2'. Frontmen Psihomodo popa otkrio je što obožavatelji mogu očekivati 11. veljače.

- 'Antivalentinovo' je pobuna protiv patetične note 'Valentinova' - rekao je Gobac i dodao kako će koncert biti presjek svih njihovih pjesama.

CIJELI RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

Otkrio je kako bend stalno radi na novim projektima te da im na koncerte dolaze sve generacije. Gobac kaže kako je to 'bezvremenska furka' jer u prvim redovima viđaju svoju generacije, ali i tinejdžere.

- Ima jako puno klinaca koji to vole - kaže Gobac i dodaje kako su oni uvijek 'rasturali' na svirkama pa im nije bilo jako teško nositi se s tržišnim promjenama.

- Sad je lova u koncertima - rekao je. Kaže kako danas sviraju bolje nego ikad, iako je iza njih 33 godina bavljenja glazbom.

Najvažnije mu je da ima dobre uspomene, da je pronašao svoje mjesto pod suncem o da može raditi ono što voli. Njegovim stopama krenuo je i sin koji ima svoj bend. Osim toga, sin je i uspješni student glume na Akademiji dramskih umjetnosti.

Prisjetio se i dana kada je tulumario u Jabuci. Rekao je kako je vrlo rano počeo izlaziti u kultni klub te je prokomentirao trenutnu situaciju.

-Vidjet ćemo je li Zagrebu kulturni prostor važan, meni je - kaže Gobac i dodaje kako danas sve manje tulumari jer je na taj način proveo 'pola života'.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jelacicplac 02.02.2017.

    Pa kaj si mi dal žutoga? Pak je istina da je Gobac opičen. Koliko puta je sam to rekao na televiziji. A ono malo pameti s kojom se rodio posušio mu je heroin. Koliko puta je to javno priznao, ni on sam ne zna, a na telki je više puta govorio o konzumiranju droga i o tome kako ga je to stajalo normalnoga ponašanja i godina odvikavanja. Pitanje je da li je i danas čist. Možda od bijeloga i jest, ali u glavi sigurno nije. Pa prouči samo tekstove njegovih pjesama. I sve je jasno!

  • Kashmir 02.02.2017.

    "Valentinovo" malo je reći patetika ali svakom njegovo veselje, treba nam malo više ovakvih koncerata da napokon cajke odu u zaborav. By the way novi slogan im je za odvalit! "Ništa ljubav, turbo k***nje" na kraju ispada da smo opako ugrožena nacija baj ga kad ljudi nemaju za kruh nek se barem o sexu priča na sva usta. Sretno vam "AntiValentinovo"!

  • kyta.u.billa 02.02.2017.

    toliko godina a jos nije naucio svirat/pjevat..hmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare