To je to što me zanima!

Davor Šuker kupio stan sa šest soba u potkrovlju...

Bivši nogometaš još nije pronašao ljubav života. Najpoznatija je njegova veza sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon iz 1997. godine
Vidi originalni članak

Stan u potkrovlju novouređene vile Porthaim u središtu Opatije odnedavno je u vlasništvu proslavljenog hrvatskog nogometaša Davora Šukera (41). Za taj luksuzni prostor pokraj hotela Ambasador dao je milijun eura. Davor Šuker još nije prijavio boravište u Opatiji, a nije se upisao ni u zemljišne knjige.
Vila je nekada bila u vlasništvu Liburnija Rivijera Hotela. Oni su tamo imali poslovne prostore i urede. Liburnija je 1995. godine vilu prodala Talijanu koji je u njoj otvorio privatnu stomatološku ordinaciju. Zgrada od pet etaža bila je u derutnom stanju. Prije dvije godine vilu je kupio građevinski poduzetnik Dražen Golemović, vlasnik tvrtke Istra Rustica iz Poreča. U vili za sada još nitko ne stanuje, uređuje se okoliš, dvorište i unutrašnjost.
U potkrovlju, Šukerovu stanu, ima šest soba, kuhinju, kupaonicu, zahod, tri hodnika, terasu i lođu. Ukupna površina je 152,59 četvornih metara. U zemljišnim knjigama još je upisana tvrtka Istra Rustica iz Poreča.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sara70 07.04.2009.

    sukeru bol se ti zeni zameeeeee heheeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • MaliRadojica 07.04.2009.

    Rekoh ja fino,dobra ova kriza!!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare