To je to što me zanima!

'Dawsonu' stiže šesta prinova: Podijelio je vijest na televiziji...

Par je vijest podijelio tijekom showa 'Dancing With The Stars' putem videa u kojem ih se vidjelo kako čekaju na pregled ultrazvukom u društvu svoje djece
Vidi originalni članak

Glumac James Van Der Beek (42), poznatiji po ulozi u kultnoj seriji 'Dawson's Creek' sretno je oženjen sa suprugom Kimberly s kojom sada očekuje šesto dijete, prenosi magazin People

Par je vijest podijelio tijekom showa 'Dancing With The Stars' putem videa u kojem ih se vidjelo kako čekaju na pregled ultrazvukom u društvu svoje djece: Olivije (9), Joshue (7), Annabele (5), Emily (3) i godinu i pol stare Gwndolyn. Potom je čitava američka nacija mogla uživo gledati snimku djeteta u trbuščiću.

Glumac se pohvalio i na Instagramu, a usput je objasnio i zašto su vijest odlučili podijeliti na televiziji.

- Izvan sebe smo od sreće što s vama možemo podijeliti vijest da je još jedno klupko sreće izabralo nas da joj budemo obitelj. Odlučili smo da prvi bude emitiran na televiziji, a mislio sam da to nikada nećemo napraviti. No Kimberly i ja smo sami prošli već tri takva prva ultrazvuka i otkrili da dijete nema otkucaje srca ili da nije živo, tako da smo ovaj put htjeli podijeliti s vama taj trenutak - napisao je glumac na društvenoj mreži. 

Podsjetimo, glumac je i prije godinu dana na Instagramu progovorio o tri spontana pobačaja koje je imala njegova supruga.

- Spontani pobačaj je nešto o čemu ljudi rijetko razgovaraju i proživljavaju u tajnosti, ali toga se nitko ne mora sramiti. Treba si dati dovoljno vremena za žalovanje. Odlučili smo riskirati i podijeliti ovo s vama, bez obzira na to što ćemo saznati na pregledu, u nadi da ćemo maknuti bezosjećajnu stigmu koja prati ovaj problem i potaknuti ljude koji prolaze kroz to da se otvore prema ljubavi i potpori prijatelja i obitelji, jer im je tad najviše potrebna. Srećom, ovaj put, mi smo s pregleda otišli u suzama sreće - dodao je glumac.

James i Kimberly upoznali su se u srpnju 2009. godine nakon što se rastao s bivšom suprugom Heather Ann McComb (42). Kimberly Brook radi kao poslovna savjetnica, a za Jamesa se udala u kolovozu 2010. godine.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Demetra 08.10.2019.

    Koja mu je ova zgužvana na trećoj slici? To nije ista ženska!

  • 08.10.2019.

    Sta je i ovaj u nekoj sekti?

  • 08.10.2019.

    dawson creek mi je bil dosadna serija

Komentiraj...
Vidi sve komentare