To je to što me zanima!

Nina Badrić bez imalo šminke na licu snimala svoj novi singl

Pjevačica je u ležernom izdanju i bez šminke na licu snimala novi singl 'Moje oči pune ljubavi'. Pjesmu je napisala Nina, a vrtit će se na novom kanalu Doma TV...
Vidi originalni članak

Nina Badrić (38) nakon tri godine stanke u studiju je, u ležernom izdanju i bez trunke šminke, snimila novi singl 'Moje oči pune ljubavi'. Pjesmu je napisala Nina, dok su glazba i aranžman zajedničko djelo njenog dugogodišnjeg suradnika Ante Gele i nje.

- Nadam se da će pjesma svima koji je budu slušali utkati u srce radost i ljubav i da će se uz nju radovati. Moj dugogodišnji suradnik Ante Gelo i ja stvarali smo nepretenciozno s namjerom da napravimo zaista nešto dobro i kvalitetno - izjavila je pjevačica.

Suradnja pjevačice i Nove TV

Nova TV trenutačno je u pripremama pokretanja svog novog kanala Doma TV. Kažu da se Ninina pjesma savršeno uklapa u koncept kakav će Doma TV ponuditi gledateljima. Njezina pjesma će se puštati unutar imidža spota kanala čiji je moto 'Ljubav te čeka doma'. S Nove TV kažu da nakon dvije godine provedene u žiriju showa 'Supertalent', Nina i oni nastavljaju suradnju kroz njihov novi kanal. Uz premijeru novog kanala, njegovi gledatelji moći će vidjeti i premijeru Nininog novog singla.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • dubest 05.12.2010.

    Želim ti Nina toliko sreće koliko si lijepa i posebna..drugačija i predivna!

  • Irena123 04.12.2010.

    Dajte mi recite , dali znate da se slikala u Italiji (novine su objavile) u visokoj trudnoći gola! Fuj!

  • tatianna 03.12.2010.

    Danas je rijetkost da ženi nije potrebna šminka da bi izgledala lijepo. Ovo je dokaz da je Nina uistinu jedna prekrasna žena. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare