To je to što me zanima!

Dea: Hvala Bogu da sam živa Njezin dečko: Najgore je prošlo

Dea je bila svjesna svega što se dogodilo i nije ju nitko trebao podsjećati. Njezina obitelj brinula se kako će reagirati kad se probudi, međutim, ona nije uopće govorila o fizičkoj boli već je isticala da će sve biti u redu
Vidi originalni članak

Voditeljici Pink TV-a Dei Đurđević (27), nakon stravične nesreće u četvrtak ujutro, uspješno su zašili ruku koju joj je otkinuo autobus. Operacija je trajala nekoliko sati. 

- Hvala Bogu da sam živa - rekla je Dea nakon što se probudila iz anestezije, piše Kurir

Dea je bila svjesna svega što se dogodilo i nije ju nitko trebao podsjećati. Njezina obitelj brinula se kako će reagirati kad se probudi, međutim, ona nije uopće govorila o fizičkoj boli već je isticala da će sve biti u redu.

JAVIO SE I LIJEČNIK Spasili joj ruku: Voditeljica Dea voli nogomet i pucati iz pištolja

Njezin dečko, reporter crne kronike na istoj televiziji, Mladen Mijatović (47), po prvi put u karijeri nije mogao otići na mjesto nesreće. 

- Najteže je prošlo, optimist sam i vjerujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane - rekao je Mladen nakon Deine operacije. 

Deine kolege s Pink televizije također je jako potresla nesreća. Predrag Sarapa jutros je sam vodio emisiju 'Novo jutro', dok inače pored njega sjedi Dea. Jedva je govorio o nesreći i ozlijeđenoj kolegici. 

- Moram priznati, kad sam ju vidio kako leži u takvom stanju i kad je rekla liječnicima Hitne pomoći 'dajte mi nešto protiv bolova', nisam izdržao - ispričao je Sarapa s drhtavim glasom. 

Voditeljica Jovana Joksimović (37), supruga pjevača Željka Joksimovića (46), zaplakala je u eteru kada joj je reporter s terena javio da je Dea ozlijeđena. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi najbolje idu zajedno, po svemu si odgovaraju

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Papatest 08.02.2019.

    Dečko je optimist,sumnjam da će mu dr.... tom rukom

  • mentalist1 08.02.2019.

    T-Bag nije uspio sacuvati saku. Vidjet cemo sta ce se u ovom slucaju dogoditi. Nadam se da ce sve biti ok.

  • Veseli odojak 08.02.2019.

    Meni palac nisu uspjeli prišiti....cirkular ga je fino sredio....vozio sam se sam na hitnu bijel kao zid i vrludao...odličan osjećaj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare