To je to što me zanima!

Deadpool: Ryan Reynolds dao nam je odličan božićni poklon

Nakon izvrsne dvanaestodnevne kampanje, tijekom koje su nas radovali na sve moguće načine, ljudi iz Foxa su nam dali foršpan kojeg ne gledate uz obitelj
Vidi originalni članak

Nakon konstantnog najavljivanja u zadnjih 12 dana , 20th Century Fox nam je na sam Božić odlučio dati pravi poklon - novi, novcati trominutni foršpan 'Deadpoola'.

Kao i prije, opet je u pitanju uradak koji je jako neprikladan za mlađu populaciju i svakako ga ne biste trebali gledati uz obitelj.

‘Deadpool’ je film baziran na istoimenom najnekonvencionalnijem anti-heroju Marvel Comicsa. Deadpool, pravim imenom Wade Wilson, je bivši specijalac i plaćenik kojeg je tajna organizacija podvrgnula zlokobnim eksperimentima. Nakon te procedure, Wade zaboravlja svoje pravo ime i postaje smrtonosni Deadpool (Ryan Reynolds). Naoružan svojim novim sposobnostima i vrlo mračnim smislom za humor, Deadpool lovi čovjeka koji mu je umalo uništio život.

Instagram/Screenshot

Uz Ryana Reynoldsa se u filmu pojavljuju i Morena Baccarin (Firefly), Ed Skrein i Gina Carano , a uloge imaju i T.J. Miller i Brianna Hildebrand, te 'domaći' Stefan Kapičić. Redatelj filma je Tim Miller, kojem je ovo prvo redateljsko iskustvo.

‘Deadpoola’ ćemo moći pogledati u kinima krajem veljače 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cassyman 27.12.2015.

    sto stariji to bolje glumi :)

  • igorex_ 26.12.2015.

    ovi Rajan Rejnolds je bas simpatičan. ima neki kul smisao za humor.

  • 25.12.2015.

    inace to je bila recenica iz filma...ako ste mi dali opomenu mogli ste bar film pogledati pa bi znali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare